Redactie Forza Magazine

De redactie van de Forza bestaat uit een aantal enthousiaste schrijvende vrijwilligers. Wij stellen ze graag aan jullie voor.

(Hoofdredacteur) Mike Vermeulen: Maakte al vanaf 1998 de omslag van de Forza voor hij in 2005 werd gevraagd zich nog meer met de Forza te bemoeien en werd Hoofdredacteur van de Forza. Hij waagde de sprong in het diepe en maakte van de Forza weer een blad met uitstraling. Is zeer handig met photoshop en tevens actief als fotograaf voor de Forza. Er zijn maar weinig mensen zo actief en fanatiek bezig met de Forza als hij.

(Interviews) Martijn van Wieringen: Studeerde in 2008 af als journalist op de Hogeschool Windesheim in Zwolle. Heeft voetbaljournalistieke ervaring opgedaan bij Dipo. Is als redacteur van de Forza actief sinds 2006 en verzorgt columns en interviews.

(Interviews) Jeron den Hartog: Houdt zich voornamelijk bezig met het interviewen van spelers.

(Interviews) Danny van der Linden: In het dagelijks leven werkzaam als journalist en tekstschrijver. Houdt zich voornamelijk bezig met het interviewen van oud-spelers.

Redactieleden/columnisten:
Rik Hazendonk
G.J Maxwell
Theo O
Stefan Pragt
Jan Klaassen
Prof. Z.O. Gekaseendeur
Vakkie J Oost

Voor vragen en/of inzendingen voor de Forza, mail naar forza@svfcu.nl