'FC Utrecht en PEC Zwolle op de tribune voor Jupiler League-goalgetter'

Gepubliceerd op Woensdag 19 April 2017

Cyriel Dessers staat in de belangstelling van FC Utrecht en PEC Zwolle. Voetbal International meldt dat woensdag. Erik ten Hag (Utrecht) en John van 't Schip, die per komend seizoen aan het roer staat in Zwolle, zaten afgelopen weekend op de tribune voor de Belgische topscorer van NAC Breda. 

Dessers (22) is dit seizoen op dreef in de Jupiler League. De aanvaller tekende tijdens zijn debuutseizoen bij NAC al voor 21 competitiedoelpunten. Afgelopen zomer nam de Parel van het Zuiden Dessers over van Lokeren. De Belg zette toen zijn handtekening onder een driejarig contract.

Mogelijk blijft de succesvolle samenwerking tussen Dessers en NAC dus beperkt tot één seizoen. Afgelopen vrijdag waren Ten Hag en Van 't Schip aandachtig toeschouwer tijdens het competitieduel tussen Helmond Sport en NAC, weet VI. 

Utrecht moet in de zomer sowieso op zoek naar nieuwe aanvallers. Richairo Zivkovic wordt dit seizoen gehuurd van Ajax, het contract van Nacer Barazite loopt af en topscorer Sébastien Haller aast op een transfer. PEC ziet huurling Nicolai Brock-Madsen waarschijnlijk terugkeren naar zijn werkgever Birmingham City. 


Bron: Voetbalprimeur