Definitief: eerst thuis, dan uit tegen Zenit

Gepubliceerd op Maandag 7 Augustus 2017

Thuisduel op woensdag 16 augustus, uitwedstrijd op donderdag 24 augustus.

De speeldata van de dubbele confrontatie tussen FC Utrecht en FK Zenit Sint Petersburg in de play-offs van de Europa League zijn definitief vastgesteld. De Utrechters spelen eerst thuis, op woensdag 16 augustus, en daarna uit. De return wordt op donderdag 24 augustus gespeeld.

De thuiswedstrijd op woensdag 16 augustus begint in Stadion Galgenwaard om 18.00 uur. De kaartverkoop voor die partij wordt spoedig op gang gebracht en daarover volgt meer informatie via deze website. Overigens heeft het relatief vroege aanvangtijdstip te maken met het feit dat Europa League-duels dienen te zijn afgelopen vóór aanvang van Champions League-wedstrijden, die op 16 augustus later op de avond plaatsvinden.


Hoe laat de uitwedstrijd op donderdag 24 augustus in Sint Petersburg begint, is nog niet duidelijk. Daarover volgt binnenkort meer informatie, evenals over de kaartverkoop voor het treffen in Rusland.

Supporters van FC Utrecht die onverhoopt al reizen hadden geboekt naar Rusland, uitgaande van een uitwedstrijd op 17 augustus, wordt gevraagd zich te melden bij veiligheid@fcutrecht.nl.


Bron: FC Utrecht