FC Utrecht betaalt kaartjes uitduel Zenit

Gepubliceerd op Dinsdag 8 Augustus 2017

FC Utrecht betaalt de wedstrijdkaarten voor de fans, die over twee weken meereizen naar Rusland voor het duel met Zenit. Vooralsnog zijn dit er rond de 30.

Morgen om 9.00 uur begint de kaartverkoop voor de thuiswedstrijd tegen Zenit, volgende week woensdag om 18.00 uur in stadion Galgenwaard. FC Utrecht en Zenit strijden om een plekje in de groepsfase van de Europa League.

Voor het thuisduel zijn voor zowel de gouden als de gewone seizoenkaarthouders vier extra kaarten beschikbaar. Clubkaarthouders kunnen maximaal twee losse kaarten kopen. Wie geen seizoen- of clubkaart heeft kan door middel van registratie online of registratie in de FC Utrecht-fanshop maximaal 2 losse kaarten aanschaffen.

Visum

Wie een week later naar de return in Sint Petersburg gaat (24 augustus), moet een visum hebben. De supportersvereniging heeft iemand ingeschakeld die dit voor de leden regelt. Bij een eerste bijeenkomst gisteravond in De Meern hebben zich 30 leden bij de supportersvereniging gemeld voor een visum.

Komende zaterdag is tussen 14.00 en 17.00 uur een tweede bijeenkomst in de kantine van VV De Meern. Wie nog mee wil naar Rusland, moet dan alle gewenste papieren meenemen. Welke dat zijn, is na te lezen op de website van de supportervereniging.

De supportersvereniging biedt een verzorgde reis aan met overnachtingen en vervoer vice versa luchthaven en hotel. De kosten hiervoor zijn rond de 500 euro, verwacht voorzitter Teun den Hartog. De fans vliegen woensdagavond laat naar Sint-Petersburg en vliegen dan zaterdagmorgen weer terug naar Nederland.

Note SVFCU: details met betrekking tot de reizen worden morgen op onze online kanalen bekend gemaakt.

Bron: AD