Ould-Chikh hoopt op contract bij FC Utrecht

Gepubliceerd op Donderdag 13 April 2017

Met nog maar vier Eredivisiewedstrijden voor de boeg begroette FC Utrecht-trainer Erik ten Hag gisteren toch nog een nieuw gezicht op het trainingsveld. Voormalig FC Twente-aanvaller Bilal Ould-Chikh trainde voor het eerst mee met de hoofdmacht.

"Geweldig om met het eerste mee te trainen op dit hoge niveau. Heel leuk om hier op het veld te staan", vertelde de 19-jarige aanvaller enthousiast, nadat hij samen met Yassin Ayoub als laatste van het veld stapte.

Ould-Chikh, wiens contract met Benfica eerder dit seizoen werd ontbonden, kan in het restant van het seizoen niet in actie komen voor FC Utrecht. De oud-jeugdinternational staat niet onder contract en traint alleen maar mee. "Ik hoop dat de komende tijd vaker te kunnen doen. Het zou mooi zijn als ik hier een contract kan tekenen", aldus de tweebenige aanvaller, die bijna twee jaar geleden voor circa 2,5 miljoen euro de overstap maakte van FC Twente naar Benfica. In Portugal zou hij alleen uitkomen voor Benfica B.

Bron: Telegraaf