Column: We staan er goed op

Gepubliceerd op Maandag 13 Maart 2017

Het is een tijdje geleden dat ik me liet horen door middel van een column, ook ik ben herstellende van een afgescheurde kruisband, mijn gedachten gaan dan ook direct uit naar Rico Strieder en Patrick Joosten. Dit gun je dan ook geen voetballer toe, zelf speel ik op bescheiden niveau in de schaduw van ons prachtige stadion bij het groen en geel van Domstad Majella.

Daar waar bij ons de omstandigheden erbarmelijk zijn met knollenvelden, loslatende palen en latten en een dugout waar Rob Geus van zou zeggen dat ie daar niet vrolijk van wordt is het bij onze fc wel anders, het topsport klimaat heerst daar op de velden en alles is goed onderhouden, deze blessures zijn dus pure pech te noemen. Als ik zeg Patrick Joosten denk ik gelijk aan de wonderschone goal die hij maakte uit in 020 wat de 0-2 opleverde voordat de Makkelie show begon. Bij Rico Strieder denk ik aan de belangrijke 2-0 tegen Go Ahead thuis, de rebound vanaf de lat.

Jongens langs deze weg van iemand die in hetzelfde schuitje zit heel veel sterkte!

Het is zonde dat we de afgelopen weken toch wel belangrijke punten verspelen tegen het FC Wang waar we nog goed wegkwamen door onze turkse vriend(komt er 1 deze dagen toch wat positiefs uit die hoek) en het ziekteverwekkende kunstgras en co uit Almelo. Niet getreurd want onze concurrenten verspeelde ook punten. Ik hoop dat voor de aankomende wedstrijden iedereen op scherp staat en zij weten dat het er juist nu om gaat! Nu spelen we voor de prijzen, en wij willen ook wel weer naar Litouwen!

Wij zullen er staan als supporters! Nu jullie als spelers!!

Rood witte groet,

Dustin