Informatie en tarieven SV-reizen Sint-Petersburg

Gepubliceerd op Woensdag 9 Augustus 2017

Beste leden en niet leden,

Europees voetbal met FC Utrecht zijn de krenten in de pap voor FC-fans. Met trots biedt de SupportersVereniging FC Utrecht de volgende reizen aan om de wedstrijd FK Zenit Sint-Petersburg - FC Utrecht bij te wonen.

De reis bestaat uit een directe (retour)vlucht Amsterdam - Sint-Petersburg, 2 overnachtingen in een viersterrenhotel, ontbijt en belastingen.

Optie 1
Directe vlucht met KLM.

24 augustus   Amsterdam - Sint-Petersburg // Vertrek 09:20, aankomst 13:10 uur (locale tijd)
26 augustus   Sint-Petersburg - Amsterdam // Vertrek 05:45, aankomst 07:40 uur óf vertrek 17:20, aankomst 19:15 uur (dus vertrek in de ochtend of middag op basis van beschikbaarheid).

Hotel Ambassador (4****) op basis van logies/ontbijt.

Kosten op basis van 2 personen in een kamer, inclusief ontbijt en belastingen bedragen € 549,- p.p. voor SV-leden en € 579,- voor niet-leden.

Prijs is vanaf NU beschikbaar. Dus wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Optie 2
Directe vlucht met KLM

23 augustus   Amsterdam - Sint-Petersburg // Vertrek 20:55, aankomst 00:55 uur
26 augustus   Sint-Petersburg - Amsterdam // Vertrek  05:45, aankomst 07:40 uur óf vertrek 17:20, aankomst 19.15 uur (dus vertrek in de ochtend of middag op basis van beschikbaarheid).

Hotel Ambassador (4****) op basis van logies/ontbijt.

Kosten op basis van 2 personen in een kamer, inclusief ontbijt en belastingen bedragen € 609,- p.p. voor SV-leden en € 629,- voor niet-leden.

Prijs is vanaf NU beschikbaar. Dus wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Voor bevestiging van een reis zijn de volgende stappen benodigd:
1). Mail naar baret@buitenlandschezaken.nl of bel 06-21208266 welke optie u wenst te boeken, inclusief alle persoonlijke gegevens zoals vermeld in uw paspoort.
2). Mail naar s.postuma@hotmail.com welke optie u heeft genomen (onder meer voor het aanvragen van de GRATIS kaarten voor de wedstrijd FK Zenit Sint-Petersburg - FC Utrecht).

P.S: U bent zelf verantwoordelijk voor de aanvraag van het benodigde visum voor Rusland en denk tevens aan het afsluiten van een reis-annuleringsverzekering.

Alle deelnemers welke afgelopen maandag reeds bevestigd hebben om mee te gaan, worden persoonlijk door Siege benaderd voor de definitieve bevestiging van de reeds in optie staande reis.

Bestuur SupportersVereniging FC Utrecht