SV organiseert busreis naar Poznan!

Gepubliceerd op Woensdag 26 Juli 2017

De SupportersVereniging van FC Utrecht organiseert voor haar leden, én niet-leden, in samenwerking met huisvervoerder Pouw Vervoer, een busreis naar de wedstrijd Lech Poznan - FC Utrecht op 3 augustus aanstaande.

Busreis (inclusief overnachting)
Vertrek vanaf stadion Galgenwaard op woensdag 02-08-2017 om 19.00 uur.
Verwachte aankomsttijd in Poznan: donderdag 03-08-2017 om 10.30 uur.
Verwachte vertrektijd vanuit Poznan richting Utrecht: vrijdag 04-08-2017 om 10.00 uur.
Verwachte aankomsttijd in Utrecht: zaterdag 05-08-2017 om 00.30 uur.

Prijs leden: € 149,-
Prijs niet-leden: € 179,-

Prijs is inclusief:
*Vervoer Utrecht-Poznan & Poznan-Utrecht;
*Vervoer naar het stadion in Poznan, en retour naar het centrum van Poznan;
*Wedstrijdticket;
*Hotelovernachting in een 4* hotel in Poznan inclusief ontbijt o.b.v. 2 personen op 1 kamer.

INSCHRIJVEN
Inschrijven voor de busreis is mogelijk op;
Donderdag 27-07-2017:
Van 13.00-16.00 uur in de kantine op Zoudenbalch en direct na de wedstrijd van 20.45-22.00 uur in het kamertje boven het supportershome.
Vrijdag 28-07-2017:
Van 14.00-19.00 uur in de kantine op Zoudenbalch.
Zaterdag 29-07-2017:
Van 14.00-16.00 uur in de kantine op Zoudenbalch.
Maandag 31-07-2017:
Van 12.00-14.00 uur in de kantine op Zoudenbalch. Vanaf 14.00 uur is inschrijven niet meer mogelijk.

Inschrijven voor de reis is mogelijk voor leden, en niet-leden, van de SupportersVereniging, waarbij de mogelijkheid bestaat om voor de inschrijving lid te worden van de SupportersVereniging. Inschrijfformulieren zijn aanwezig tijdens de momenten van aanmelding voor de reis, waarna gelijk kan worden geprofiteerd van het kortingstarief naar Poznan.

Voor personen met een stadionverbod is inschrijving voor de busreizen niet mogelijk.

Bij inschrijving dient contant en gepast te worden betaald.

Bij inschrijving is benodigd:
*Naam, adresgegevens, clubkaartnummer of nummer seizoenkaart.
*Kopie van het paspoort of identiteitskaart.

De SupportersVereniging behoudt zich het recht voor om de inschrijving in een eerder stadium te stoppen bij onvoldoende aanmelding of voldoende bus bezetting. Het moge duidelijk zijn dat wij niet voor bijvoorbeeld 4 man een bus afnemen voor 50 personen.

Advies: Schrijf je zo snel mogelijk in!

Bijzonderheden.
U dient een geldig paspoort of identiteitsbewijs mee te nemen gedurende de reis naar Polen. Kunt u geen geldig paspoort of identiteitsbewijs aantonen bij het vertrek vanuit Utrecht, dan krijgt u geen toegang tot de bus. Dit in verband met de identiteitscontroles onderweg, waar bij het niet kunnen tonen van een geldig identiteitsbewijs de bus zal worden teruggestuurd.

In de bus krijgt u een omwisselbiljet (op naam!). Dit omwisselbiljet kan in Poznan tussen 16.00 en 17.30 uur, op een nader te bepalen plek, worden omgewisseld voor het wedstrijdticket. De plek van omwisseling wordt kenbaar gemaakt voor aankomst in Poznan.

Vertrek van de bussen naar het stadion is om 18.15 uur nabij het omwisselpunt voor het wedstrijdticket. In de bus is zelf meegenomen voeding en non alcoholische drank toegestaan. Alcoholische dranken zijn in de bus NIET toegestaan. Non alcoholische drank, thee en koffie zijn in de bus tegen betaling verkrijgbaar.

Op elke bus zijn twee begeleiders aanwezig die uw vraagbaak zijn gedurende de reis en bij welke u drankjes kunt kopen tijdens de reis.

Voor vragen kunt u bellen met Siege Postuma, vice voorzitter SupportersVereniging FC Utrecht, 06-44170264, tevens Point of Contact gedurende de reis naar Polen.

Bestuur SupportersVereniging FC Utrecht