Since70: Voorbeschouwing met Vito Wormgoor

Gepubliceerd op Donderdag 10 Augustus 2017

Met de wedstrijd tegen ADO Den Haag in het vooruitzicht schreven wij onze eerste voorbeschouwing van dit seizoen. Wij lichten er dan altijd (indien mogelijk) een speler uit die voor beide clubs heeft gespeeld. Deze keer spraken wij kort met Vito Wormgoor.

Vito heeft leren voetballen bij vv HDS uit Leersum en speelt tegenwoordig bij SK Brann Bergen in Noorwegen, waar hij aanvoerder is en onlangs werd uitgeschakeld voor de Europa Leaque.
Zowel persoonlijk en sportief gezien gaat het erg lekker zoals hij zelf zegt. Hij staat momenteel vierde met SK Brann in de hoogste Noorse competitie.

Wij vroegen hem wat hij dit seizoen van FC Utrecht verwacht en hij antwoordde daarop “Ik verwacht dat FC Utrecht sowieso in de top 5 gaat meedoen, misschien is het zelfs mogelijk om de traditionele top 3 te gaan aanvallen. Zeker in de thuiswedstrijden hoeft FC Utrecht voor niemand bang te zijn. Gewoon dóen!"

“Met de aanwinsten die gehaald zijn en met het spelersmateriaal dat er al is, moet het mogelijk zijn om er weer een mooi seizoen van te maken voor de Domstedelingen", aldus Wormgoor. Uiteraard vroegen wij hem naar zijn verwachting van de wedstrijd en daarop antwoordde hij: “Ik verwacht een boeiende wedstrijd, met aan beide kanten een fanatieke aanhang, maar toch denk ik dat FC Utrecht aan het langste eind trekt en er met de winst vandoor gaat”, aldus Vito.

Wij bedanken Vito voor zijn tijd en we hopen ook hem eens te mogen verwelkomen op de Bunnikside als gast van Since70.

Bron: Since70