Supportershome wederom decor SVFCU pokertoernooi

Gepubliceerd op Maandag 20 Februari 2017

Afgelopen vrijdag vond het SVFCU pokertoernooi 2016-2017 plaats in supportershome Number Four. Net als voorgaande jaren was het supportershome omgetoverd tot een pokerruimte, waar professionele pokertafels, chips en een blinds-klok de basis vormden voor een gezellige en fanatieke pokeravond.

Leden van de SupportersVereniging konden zich de afgelopen weken opgeven voor deelname aan het toernooi. Uiteindelijk werd het toernooi gestart met ongeveer 50 deelnemers, waar elk jaar fanatiek wordt gestreden om de beste kaarten en de winst. Maar ook gezelligheid staat tijdens deze avond centraal voor de supporters van FC Utrecht.

Er is door de supporters gestreden om geldprijzen, waarbij de winnaar met de prijs van € 300,- naar huis ging. De nummers 2, 3 en 4 konden rekenen op prijzen van € 200,-, € 150,- en € 100,-. De nummers vijf tot en met tien gingen ook niet met lege handen naar huis; zij konden rekenen op € 50,-.

Tijdens het toernooi waren veel positieve reactie te horen, waardoor ook komend seizoen het SVFCU pokertoernooi zal worden georganiseerd. Data, tijden en inschrijfinformatie zal naar verwachting eind 2017 bekend worden gemaakt.

SupportersVereniging FC Utrecht