Update kaartverkoop Feyenoord - FC Utrecht

Gepubliceerd op Woensdag 5 April 2017

Beste supporters,

Zondag 16 april speelt de FC de belangrijke uitwedstrijd tegen Feyenoord. Voor de club is deze wedstrijd van groot belang voor het behoud van de vierde plaats, het behalen van de Play Offs en eventueel hogere tv-gelden.

De wedstrijd tegen de koploper zal ongetwijfeld in een volle Kuip worden gespeeld. Een sfeervolle Kuip is voor welke supporter dan ook een mooie belevenis. Nog mooier is het om het stadion muisstil te krijgen door het spel van onze FC en de massale ondersteuning vanuit het uitvak. Dit hebben wij in het verleden vaker voor elkaar gekregen, laten we daar dit jaar weer voor gaan!

We roepen daarom alle supporters op deze uitwedstrijd massaal te bezoeken! Op dit moment zijn er al bijna 500 kaarten verkocht. Mochten we voor zondag de 750 passeren, dan is het mogelijk om extra kaarten te krijgen. Koop dus deze dagen snel een kaart en steun het elftal in de strijd om plek vier!

Voor meer informatie zie: https://voetbal.iticketsro.com/fcutrecht/

Bestuur SVFCU.